Уау! Иво Аръков показа как е преобразил тялото си (ВИДЕО)


Уау! Иво Аръков показа как е преобразил тялото си (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

В момента Иво Аръков има атлетично и секси тяло, по което въздишат много жени. Всъщност, той не винаги е изглеждал така. 33-годишният актьор качи кратко клипче в Instagram, в което показва невероятната си трансформация. В него звездата от сериала "Съни Бийч" се превръща от мъж с безформена фигура и коремче в мускулест мачо.

"Споделям това за мотивация. В него ще видите прогреса ми от 2017 до 2019. Започнах от нулата и никога не се отказах", написа Аръков в социалната мрежа.

Преди време той сподели, че спортува от ранна възраст и организмът му е в добра форма.

"Като малък много боледувах. Оттам се появи и необходимостта да тренирам. Когато няма нищо в тялото, което да му пречи да се справи с какъвто и да е проблем, значи си му осигурил необходимата вътрешна инфраструктура."

Относно храненето: "Трябва да я има тази цикличност на стресиране на тялото, последвана от захранване. На нас ни трябва храна, която лесно се усвоява, защото получаваме енергия именно от нея. А какво би могъл да извлече човек от парафин."

Ето какво е успял да постигне Аръков с тялото си:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама