Уил Смит: С Джейда имаме отворен брак


Уил Смит: С Джейда имаме отворен брак
Снимка: Getty Images

Уил Смит говори открито за брака си с Джейда Пинкет Смит в новия брой на сп. GQ. В интервюто 53-годишният актьор признава, че двамата са решили вече да нямат моногамни отношения.

"Джейда никога не е вярвала в стандартния брак. Членове на нейното семейство имат нестандартна връзка, затова от малка възприема това за нормално, докато аз съм израснал по друг начин", обяснява Уил, който е женен за Джейда от 1997 година и има две деца от нея.

"Имахме безкрайни дискусии относно това какви са съвършените отношения. Какъв е перфектният начин да се общува в една връзка? И през по-голяма част от времето ние бяхме избрали моногамността, без да изключваме другите варианти", допълва звездата.

Но Смит признава, че техният подход не е за всеки.

"Двамата си имаме доверие и взаимно сме си дали свобода, вярвайки, че всеки трябва да намери своя начин. Бракът за нас не може да бъде затвор. И не смятам, че нашият подход е за всеки. За мен най-висшето определение за любовта се изразява в безусловната подкрепа, която имаме един към друг, както и в свободата, която сме си дали", категоричен е той.  

Припомняме, че миналата година Джейда публично призна в шоуто "Red Table Talk", че известно време е имала връзка с 27-годишния рапър Олгъст Алсина, който е приятел на сина ѝ Джейдън (научете повече ТУК).

Трей (най-големият син на актьора от връзката му с Шери Зампино), Уилол, Джейдън, Джейда и Уил Смит

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама