Уил Смит с шокиращи разкрития за сексуалния си живот


Уил Смит с шокиращи разкрития за сексуалния си живот
Снимка: Getty Images

Уил Смит се е справял с разбитото си сърце в миналото не като е слушал тъжни песни, а като е правил твърде много секс - и в резултат на това е… повръщал, съобщава "Пейдж Сикс".

Актьорът разкрива в новите си мемоари "Уил", че се е превърнал в склонна към повръщане "гето хиена" в сексуално отношение, след като тогавашната му приятелка Мелани му изневерила.

"Отчаяно се нуждаех от облекчение, но тъй като няма хапче за разбито сърце, прибягнах до хомеопатичните средства на пазаруването и необузданите сексуални контакти", пише Уил. "До този момент в живота си бях правил секс само с една жена, различна от Мелани, но през следващите няколко месеца се превърнах в пълна гето хиена."

Очевидно това не е било в съответствие с вътрешното му същество, така че Смит е развил "психосоматична реакция" към еякулацията.

"Правих секс с толкова много жени и това беше толкова неприятно за същността ми, че развих психосоматична реакция към оргазма", пише той. "Това буквално ме караше да се задушавам, а понякога дори да повръщам."

Въпреки неблагоприятната реакция към секса Смит продължава да спи с жени с надеждата, че те ще излекуват разбитото му сърце.

"Винаги се надявах на Бога, че поредната красива непозната ще бъде "единствената", която ще ме обича, която ще накара тази болка да изчезне", обяснява той. "Но неизменно продължавах, повръщах и бях нещастен. А погледът в очите на жените още повече задълбочаваше агонията ми."

През 1992 г. Смит се жени за Шири Зампино, но през 1995 г. двойката се развежда. След това се жени за сегашната си съпруга Джеда Пинкет Смит, с която има отворена връзка.

"Пиехме всеки ден, правехме секс по няколко пъти всеки ден в продължение на четири поредни месеца", пише той за връзката им. "Започнах да се чудя дали това не е състезание. Така или иначе, що се отнася до мен, имаше само две възможности: или щях да задоволя сексуално тази жена, или щях да умра, опитвайки се да я задоволя."

Смит има три деца: син Трей, на 29 г., от Зампино и син Джейдън, на 23 г., и дъщеря Уилоу, на 21 г., от Пинкет Смит.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама