Юлиан Вергов: Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка (ВИДЕО)


Юлиан Вергов: Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Един от най-популярните български актьори Юлиан Вергов, чието име беше замесено в огромен скандал след обвиненията на колежката му Диана Димитрова в побой, каза, че гледа на трудните ситуации в живота с насмешка.

Вижте още: Черната Златка се обясни в любов на новия си партньор (СНИМКИ)

"Аз гледам на нещата винаги с усмивка и насмешка, въпреки че не всички ме разбират", каза Вергов в предаването "На кафе" по NOVA телевизия. Toй допълни, че не обича да си губи времето с безсмислени спорове в социалните мрежи. "Най-често чета новини в интернет. Не изразявам позициите си там, а в разговори с хора. Интернет пространството се превърна в една огромна по мащаб клоака, в която всеки изразява мнения. Без значение дали е фалшиво или не."

Актьорът от сериала "Откраднат живот" коментира и последната си роля в театъра в новия спектакъл "Хага", който показва войната в Украйна от различни гледни точки. Юлиан Вергов ще влезе в ролята на загиналия шеф на групировката "Вагнер" Евгений Пригожин.

"Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка. Постановката е съвсем различна, защото е с реални герои. Кой какво играе досега беше голяма тайна в Народния театър. Аз ще играя Пригожин, който загина по време на нашите репетиции и трябваше да променим някои неща. Ако се окаже, че е жив, отново ще трябва да сменяме", сподели Вергов.

Вижте още: 7-годишният син на Ким Кардашиян показва среден пръст (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама