Черната Златка се обясни в любов на новия си партньор (СНИМКИ)


Черната Златка се обясни в любов на новия си партньор (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Златка Димитрова направи равносметка на отминалите летни месеци. За разлика от повечето родни звезди, които прекараха ваканцията си в едни от най-скъпите курорти по света, плеймейтката избра да бъде на каравана на родното ни Черноморие в компанията на новия ѝ възлюбен. А тайната на щастието не се крие в дестинацията, а в компания, в която си, става ясно от поста, който написа Димитрова.

Вижте още: Митко Рачков издаде дали има нова половинка (ВИДЕО)

"Поредното красиво и изпълнено с щастливи мигове лято е в своя край…Не ми се пуска топлата му прегръдка, но спомените от него ще останат завинаги в сърцето ми. Благодарна съм за всички вълшебни изгреви, залези, шума на вълните, пясъка под краката ми, безгрижието в моята любима каравана, емоционалните моменти, синьото небе, смеха, дори мълчанието…Защото бяха споделени! Единственото, неподвластно на годишнините сезони, е любовта…Тя просто се случва, без значение какво е времето навън, за да промени времето вътре в теб!", написа Златка. Постът ѝ бе придружен със серия от снимки, на които е с новия си партньор, но без да се вижда лицето му.

Това, което се знае за половинката на плеймейтката, е, че се казва Любо, а по всичко личи, че също като нея е запален по спорта и здравословното хранене.   

Вижте още: Калина Крумова с разтърсващи думи, донор е на яйцеклетки       

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама