Юлиан Вергов вкарва в съда Диана Димитрова


Юлиан Вергов вкарва в съда Диана Димитрова
Снимка: facebook.com/otkradnat.jivot

Новата година е на път да си отиде, но старите скандали се завръщат с гръм и трясък. Оказва се, че съдебната битка между Юлиан Вергов и Диана Димитрова не само, че не е приключила, ами този път актьорът е повдигал обвинение срещу колежката си за обида. Това стана ясно от пост на самата Димитрова във Facebook.

Вижте още: Силна: Деси Стоянова се завърна на екран със сълзи в очите

"Насилникът е решен на всяка цена да продължава с обществената манипулация и е пуснал тъжба в съда за обида, заради мой фейсбук статус. Да, за обида след почти година. Доколкото може да има нещо забавно в цялата тази унизителна и мъчителна за мен история е, че насилникът не се чувства невинен, а обиден! Защото ако се чувстваше невинен, щеше да е завел досега дело срещу мен за набеждаване в престъпление", гласи част от поста на актрисата.

Припомняме ви, че в края на миналата година българската общественост беше разтърсена от Диана Димитрова, която сензационно разкри, че е била бита на снимачната площадка от свой колега. По-късно се разбра, че визира Юлиан Вергов, който беше оправдан от съда.

Вижте още: Б.Т.Р ще пеят за благотворителна инициатива за Коледа

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама