Юлияна Дончева: Раждането на 49 е като енергийна инжекция


 Юлияна Дончева: Раждането на 49 е като енергийна инжекция

В навечерието на своята 50-годишнина Юлияна Дончева е все така красива, спокойна и щастлива, колкото на 40. С тази разлика, че в живота й има още един мъж, когото тя обича – малкия Станислав. Роден е от последния опит за инвитро оплождане, който Юлияна и съпругът й Станислав Недков направиха.

Красивата бизнесдама и телевизионна водеща споделя в новия брой на сп. Eva, че раждането на 49 години е като енергийна инжекция. Ако не го е била направила, е щяла да извърши морално престъпление спрямо мъжа, заради когото си е струвало и да се разведе, и да започне живота си от нулата на години, когато доста жени смятат, че и любовта, и раждането на деца вече не са за тях. Защото Юлияна Дончева смята, че 50 години са начало на по-интересната част от живота й.

В интервюто Юлияна споделя, че има няколко замразени ембриона, чиято съдба още не е решена.

"Това наистина ме тормози. Не съм склонна да ги даря, това са нашите със Станислав гени. Той настоява да опитам още веднъж''.

Дончева споделя още за трудностите, през които е минала, за разликите между майчинството на 50 и на 30, готова ли е за още едно дете и би ли прибегнала до сурогатна майка и дали се бои, че един ден ще я приемат за баба на по-малкия й син.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама