Ути Бъчваров попиля Емануела


Ути Бъчваров попиля Емануела
Снимка: bTV

Казват, че старата любов ръжда не хваща, но по всички личи, че същото се отнася и за старата вражда, като се има предвид последните изказвания на Ути Бъчваров по адрес на Емануела.

Вижте още: Ева Кикерезова с разтърсваща изповед за развода си (ВИДЕО)

Повелителят на кулинарията и поп-фолк звездата влязоха в остър конфликт преди години, когато обитаваха заедно къщата на Vip Brother.

Причина за сблъска между двамата стана изказване тогава на Ути, че "тежко и горко на майка България, ако в нея има майки, които закърмват децата си с текст, съдържание и послания като на Емануела".

Фолк фурията не му остана длъжна и от своя страна заяви:

"Гордея се с това, което пея, защото в моите песни се използват народни поговорки и разговорен език, но не се гордея, че в България има мъже, които са такива само по пол.", отвърна Емануела.

Участието на певицата в Dancing stars събуди старата вражда и стана повод за нова доза критика от страна на Ути Бъчваров.

Вижте още: Мистерията е разгадана: Андреа Банда Банда каза защо крие фамилията си

"Емануела не е човек на двата образа. В смисъл, че у нея не се крият един ангел и един дявол. Тя е истинска, монолитно изглеждаща чалга версия като излъчване, дух, мислене, манталитет, държане, критерии, ценности... При нея няма друга версия. Тя не страда от това раздвоение, нали всеки сервитьор в свободното си време е поет. Емануела е явление, в което чалгата е в цялата си ослепителност и тоталност", сподели Ути пред "България Днес" и обобщи: "Ето, и сега казвам, че тя е чалга от - до".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама