Валерия разкри най-голямата трудност във връзката ѝ с Евгени Генчев


Валерия разкри най-голямата трудност във връзката ѝ с Евгени Генчев
Снимка: bTV

Евгени Генчев, който намери любовта в "Ергенът 2", призна, че с Валерия са много влюбени и отдадени един на друг. "Единствената трудност е връзката от разстояние, защото когато сте заедно, а след това, когато си вече без този човек, той много ти липсва", ще сподели Валерия в предаването "Търси се" (епизодът ще бъде излъчен тази събота, 21 октомври). Самият Евгени пък ще издаде, че вече е измислил начин как да изградят дом заедно и вярва, че скоро това ще се случи.

Валерия ще разкрие и една тяхна тайна – че двамата продължават да си пишат писма, както по време на предаването... "Оставям моето писмо някъде, за да го намери. После той на мен. Писмата не са спирали нито от моя, нито от негова страна", ще признае тя. А Евгени ще сподели, че те са най-ценният спомен за тяхната любов и развитието на взаимоотношенията им.

Вижте още: Григор със силни думи след раздялата с Мадалина (СНИМКА)

"Ти си най-страхотният мъж! Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният баща. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкова много се страхуваш да имаш! Но пък не се знае – може да станат и три", с усмивка и много любов ще се обърне Валерия към Евгени.

Изключително емоционална ще бъде срещата на музиканта с неговите родители, за които той е сбъдната мечта. "Преди да се роди Евгени, ние загубихме едно дете. Лекарите ни казаха, че трябва да изчакаме, преди да решим да имаме друго. Но Евгени се появи съвсем неочаквано. Просто той е роден с късмет", ще разкажат Елена и Танко Генчеви. Те ще признаят, че много желаят синът им вече да има свое дете, а най-много им липсва времето заедно, макар той вече да живее в България.

Вижте още: Мъжът на Цвети от "Игри на волята" ще ви остави без думи (СНИМКИ)

Световноизвестният пианист ще разкрие, че най-трудният момент в живота му е загубата на неговия дядо по време на COVID пандемията. "Дадох си време да страдам, но след това трябваше да му позволя да си тръгне", ще признае с тъга Евгени пред Меги и Нели тази събота в ефира на bTV.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама