Вдовицата на Шарлопов с шокираща изповед: Мутра ме заплаши 40 дни след смъртта на мъжа ми (ВИДЕО)


Вдовицата на Шарлопов с шокираща изповед: Мутра ме заплаши 40 дни след смъртта на мъжа ми (ВИДЕО)
Снимка: facebook

Зад крехката и елегантна визия на вдовицата на Стефан Шарлопов, наричан българският Доналд Тръмп, се крие силна жена, която успява да излезе от тежка емоционална дупка след смъртта на мъжа си. След като преди близо 6 години Бояна остава сама да се грижи за четирите им деца, тя е подложена и на жесток натиск в бизнеса, който наследява от съпруга си.

Вижте още: Жизел Бюндхен: Чувствам се по-щастлива на 43, отколкото на 23

"Още на 40-тия ден от смъртта на Стефан човек от силовите групи дойде в офиса ми, за да ме сплаши. Изгоних го. Опитаха се да ме мачкат, защото останах сама. Имаше няколко опита да ме откажат от бизнеса с хотели. Имаше списък с имена, на които съпругът ми дължеше пари. Издължих се на всички, макар да не бяха много", сподели Бояна пред Мон Дьо по NOVA телевизия.

Ударите към Шарлопова обаче не спират до тук. Бояна заедно с доведената ѝ дъщеря Ева поемат ръководството на империята на Шарлопов. Двете дами се разбират повече от добре, докато Стефан е жив, но след кончината му отношенията им не просто охладняват, ами Ева пожелава да управлява сама своята част от наследството.

Въпреки всички трудности, Бояна успява да си стъпи на краката, за да може да е ефективен родител на 4-те си деца.

Вижте още: Златка Райкова: Карен ми предложи 3 пъти за една вечер (ВИДЕО)

"Успях да се намеря, да се изправя срещу себе си и да се харесам. Губих вяра в Господ, сърдих му се, че ме е изоставил, но трябваше да премина през всичко това. Съдбата ми показа, че мога да живея без Стефан", разказа още бизнесдамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама