Венелин Венков и Невена Цонева проговориха за тръгването си от Слави Трифoнов


Венелин Венков и Невена Цонева проговориха за тръгването си от Слави Трифoнов
Снимка: Facebook

Както стана ясно в началото на месец май, Венелин Венков и Невена Цонева си тръгнаха от "Ку-ку бенд", след като дълги години бяха неразделна част от екипа на Слави Трифонов.

Двамата гостуваха в "Преди обед" заедно със сина си, като споделиха подробности за решението си.

Какво каза Венелин Венков

Музикантът не даде конкретна причина за решението им, но изтъкна, че през последните години не се е чувствал добре там.

"Това, което е там вътре в момента в "Ку-Ку бенд" не е това, което беше преди. Най-вече Слави го няма в групата. Тя е негова, никога не е оставил никого под никаква форма, но вече не е част от групата. В момента си вършим професионално нещата", каза Венков.

"Тези, които са гледали "Изкуплението "Шоушенк" – там накрая затворниците ги пускат след 30-40 години и не знаят какво да правят със свободата си. Повечето се бесеха там, където си правеха чертичка и си пишеха имената. При мен не е чак такова положението, но и аз съм бил 30 години в една организация. Бях на график от понеделник до петък всяка седмица", изтъкна барабанистът в ефира на bTV.

Той обясни, че все още му е трудно да свикне с факта, че има много повече свободно време, тъй като вече не работи при Слави.

Какво каза Невена Цонева

Невена Цонева добави, че дълго време са обмисляли това решение. "Аз само 7 години съм била в "Ку-Ку бенд". Не е лесно или леко взето решение. В края на краищата беше категорично."

"Преместихме се да живеем по-далеч например, това допълнително затрудняваше вече професионалните ни ангажименти", допълни тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама