Изненада! Невена Цонева и Венелин Венков си тръгнаха от Слави Трифонов


Изненада! Невена Цонева и Венелин Венков си тръгнаха от Слави Трифонов
Снимка: Facebook Невена Цонева

Гласовитата певица Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков напуснаха "Ку-ку бенд". Новината беше лично съобщена от Слави Трифонов във Facebook.

Kакво написа шоуменът 

"След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на "Ку-Ку Бенд", Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена - Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в "Ку-Ку Бенд". Пожелаваме им творчески и лични успехи. Благодарим за прекрасните моменти и многото успехи. Тъй като "Ку-Ку Бенд" е по-важен от всичко, ние ще направим необходимите конкурси, за да се сдобием максимално бързо с нов барабанист и нова певица. Музиката на "Ку-Ку Бенд" ще продължи да съществува."

Вижте още: Мистично: Пророческа сила събрала Невена Цонева и Венко

Именно Слави Трифонов е сред виновниците за любовта между Невена и Венко. Те се запознаха покрай музикалния формат, който Дългия реализира - Music Idol. След това той я взе като певица в "Ку-ку бенд". През 2020 изпълнителката и барабанистът станаха родители на син - Александър.

Вижте още: Невена Цонева шокира всички, вижда покойници (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама