Весели Плачков с разтърсващи думи: Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка


Весели Плачков с разтърсващи думи: Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка
Снимка: Facebook

Казват, че богатите също плачат, оказва се обаче, че и известните също изпитват любовни страдания. Доказателство за това е една от най-обичаните светски двойки - Мариана Попова и Веселин Плачков, чиято връзка далеч не е толкова безоблачна, колкото ни изглежда. Екранният Левски от филма на Максим Генчев открехна завесата към личния им живот и сподели за част от трудностите, с които са се сблъскали като двойка.

Вижте още: Потвърдено: Анита на Рачков се сгоди (ВИДЕО)

"Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм бягал от Мариана", сподели Веселин Плачков пред "Българи Днес" и допълни: "Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка в началото", каза още актьорът: "Стоя един месец при нея и си тръгвам".

Като основна причина за честите им раздели, Веселин сподели, че е любовта, от която всеки мъж се плаши, че става слаб.

"Ставаш слаб, ставаш зависим от човека, в когото си влюбен, и в един момент какво става? Ами ако този човек си тръгне? Как ще стане?", връща лентата назад Плачков.

Освен заради чувствата им, двамата артисти имат проблеми като всяка двойка заради чисто битови различия.

"С Марианка сме опаки. Спорим за различни неща - най-много за децата и животните. Мариана много ги обича, докато аз не искам вкъщи да имаме толкова животни", споделя Веселин Плачков. Той е категоричен, че въпреки разногласията им, е много интересно да живееш с човек като Мариана Попова.

"Тя е цялата палитра на света за мен. Децата в един момент ще си хванат пътя. И оставаме само аз и тя", споделя любимият мъж на певицата.

Вижте още: Меган Маркъл стартира собствен лайфстайл бранд (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама