Меган Маркъл стартира собствен лайфстайл бранд (ВИДЕО)


Меган Маркъл стартира собствен лайфстайл бранд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Меган Маркъл пусна нов лайфстайл бранд, наречен American Riviera Orchard и се завърна в Instagram след 4-годишна пауза. 

Повече за проекта на Маркъл

Марката American Riviera Orchard ще продава стоки за дома, включително хранителни продукти - като желета и конфитюри, както и прибори за хранене, текстил за маса и напитки. В асортимента са включени и готварски книги.

"Тя работи върху този проект повече от година и това е всичко, което е близко до сърцето ѝ - всичко, което я вълнува", заяви пред репортери източник от бранша.

Международното заявление за регистрация включва още канцеларски материали, текстил, чанти, оборудване за йога и набор от артикули, свързани с домашни любимци, като каишки, нашийници, постелки за хранене и семена за птици.

В бъдеще Меган планира да стартира и свое лайфстайл шоу заедно с Netflix.

Вижте още: Принц Хари и Меган Маркъл нарушиха обещанието си към Кралица Елизабет II (СНИМКА)

Стартирането също така включва стори в Instagram, показващо как тя подрежда цветя в кухнята на имението си в Монтесито, облечена в черна рокля. 

Има спекулации, че Меган ще се впусне в продуктова империя в стила на Марта Стюарт или Гуинет Полтроу, откакто тя и Хари се оттеглиха като  членове на кралското семейство през 2020 г. Оттогава двойката е влязла в редица медийни начинания, включително петгодишна сделка с Netflix на стойност 100 милиона долара, договор с Spotify за 20 милиона долара, който приключи в средата на 2023 г., и бестселъра на Хари от 2023 г. Spare. Но American Riviera Orchard е първата индикация, че Меган възнамерява да продава физически стоки.

Вижте още: Не се отказва: Меган Маркъл с нов подкаст след провала

Меган и Хари също участват в благотворителна дейност чрез фондацията Archewell, кръстена на сина им Арчи. Лайфстайл марка е завръщане за Меган, която преди това интервюираше звездни приятели, споделяше  рецепти и пишеше за пътувания, красота и храна в The Tig, лайфстайл блог, с който приключи, преди да се омъжи за Хари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама