Не се отказва: Меган Маркъл с нов подкаст след провала


Не се отказва: Меган Маркъл с нов подкаст след провала
Снимка: Getty Images

Меган Маркъл явно е твърдо решено да пробие като водещ на подкаст! Веднъж вече не ѝ потръгна, но ето, че бившата кралска особа не се предава. Маркъл е на път да подпише "сделка за няколко милиона долара": херцогинята на Съсекс ще записва отново подкасти след провала на Spotify. Това съобщава The Mirror, като се позовава на свои източници.

Тя ще подпише договор с партньора на Amazon за производство на подкасти - Audible. Според вътрешен източник новото начинание има потенциала да "направи или разруши холивудската ѝ мечта".

Вижте още: Риана с ударно завръщане, голямо турне и нови албуми

"Носят се слухове, че то ще доведе до огромно възнаграждение - дори по-голямо от милионите, похарчени от Spotify", казва вътрешният източник пред изданието.

"Меган е много развълнувана да бъде в компанията на Мишел и Барак Обама (те подписаха с Audible през 2022 г. - бел. ред.)"

Според източник Меган много се радва на сделката. "В момента Меган изглежда много уверена, но в действителност тя е в доста отчаяно положение", каза той.

"Загубата на сделката със Spotify беше огромен удар за нея, да не говорим за егото ѝ. Оттогава тя е напълно изгубена, но тази сделка може да промени всичко. Холивудските властимащи ще знаят как Маркъл и принц Хари се провалиха със сделката със Spotify, така че се страхуват, че ако бъдат уволнени два пъти, това ще бъде краят на марката им, тъй като никой няма да повярва, че могат да създават съдържание. Залогът е изключително висок".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама