Ново амплоа: Принц Хари и Меган ще снимат филм по популярна книга


Ново амплоа: Принц Хари и Меган ще снимат филм по популярна книга
Снимка: Getty Images

Независимо дали са част от Короната, или живеят на другия край на света, интересът към Хари и Меган изобщо не стихва. След като прекратиха договора си със Spotify, херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да се пробват като продуценти, снимайки филм за Netflix.

Според Daily Mail принц Хари и Меган Маркъл са придобили правата за екранизация на романа "Meet Me at the Lake" от Карли Форчън. Експертите смятат, че тази сделка може да им донесе приходи от 3 млн. паунда, което със сигурност е добре дошло. Както се говори от доста време насам, Хари и Меган изпитват доста финансови затруднения и се чудят откъде да изкарат някой и друг милион, за да субсидират луксозния си лайфстайл. 

Вижте още: Банкноти с лика на крал Чарлз влизат в обращение през 2024

Заслужава да се отбележи, че в сюжета на романа-бестселър, 37 хил. копия от който бяха продадени само за седмица, има много паралели с биографията на самите херцози на Съсекс. Така например романът между героите започва, когато и двамата са на около 30 години. Единият от героите е травмиран от смъртта на родителя си в автомобилна катастрофа. Също така в книгата се разглеждат темата за алкохолната и наркотичната зависимост, а Хари вече е признал в мемоарите си, че е вземал наркотици. Освен това действието на романа се развива в Торонто - именно там живееше Меган Маркъл, когато участваше в сериала "Форсмажорни обстоятелства".

"Темите, които се появяват в книгата, така завладяха двойката, че те избраха този материал за първата си адаптация в Netflix", цитира вестник Sun вътрешен източник.

Някои филмови експерти са изненадани, че правата за екранизация са били продадени на Хари и Меган, тъй като книгата на Карли Форчън беше голям хит и вероятността да ѝ бъде предложен договор от по-опитни продуценти беше много голяма. Въпреки това сделката вече е сключена. Но кога точно ще започнат снимките на филма, все още не е известно. Сега много проекти в САЩ са спрени заради стачката на сценаристите, която продължава няколко месеца.

Напоследък се появиха много слухове, че Хари и Меган, които се отказаха от кралските правомощия, търсят различни начини да се утвърдят в Холивуд. Наред с други неща, те си намират нови влиятелни приятели в развлекателната индустрия. Така например беше съобщено, че наскоро са се срещнали в хотел "Бевърли Хилс" в Лос Анджелис със звездата от "Криминале" Джон Траволта.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама