Spotify прекрати договора за подкаста на принц Хари и Меган


Spotify прекрати договора за подкаста на принц Хари и Меган
Снимка: Getty Images

Spotify прекратява договора за подкаста на принц Хари и съпругата му Меган, съобщи "Би Би Си".

В съвместно изявление на британските херцози на Съсекс със стрийминг гиганта се казва, че двете страни "се разделят по взаимно съгласие".

Spotify потвърди, че не подновява подкаста "Арчтайпс" на Меган, който беше за 12 епизода от август 2022 г. В края на 2020 г. договорът беше оценен на стойност 25 милиона долара.

Този договор беше един от големите, които двойката сключи, след като напусна Великобритания и се премести в САЩ през 2020 г. През декември "Арчтайпс" спечели американската награда "Изборът на публиката" за най-добър подкаст.

Вижте още: Собственик на заведение изгони с позорни обиди Крисия

"Уолстрийт джърнъл" цитира говорителка на фондацията "Арчуел", която казва, че Меган "продължава да разработва съдържание за публиката на "Арчтайпс" за друга платформа".

Когато споразумението със Spotify беше обявено, то беше представено като план за няколко сезона, но в крайна сметка се материализира само един. Според американските медии кралската двойка не е успяла да отговори на изискванията за производителност на стрийминг платформата и следователно няма да получи пълната стойност на договора.

Вижте още: Диана Димитрова с разтърсващи думи за Юлиан Вергов (ВИДЕО)

След като се разделиха с кралското семейство, Хари и Меган се стремят да се възползват от световната си слава, за да станат финансово независими. Те сключиха многомилионна сделка с Netflix и договор на Хари с издателство Penguin, което вече публикува автобиографията му "Резервен".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама