Принц Хари и Меган Маркъл се разминали по чудо от фатална катастрофа


Принц Хари и Меган Маркъл се разминали по чудо от фатална катастрофа
Снимка: Getty Images/Guliver

Принц Хари и Меган Маркъл публикуваха изявление, в което се казва, че те и майка ѝ Дория са участвали в "почти катастрофално преследване с кола" от папараци в Ню Йорк миналата нощ.

Двойката беше видяна на първото си публично събитие след коронацията на краля, като Меган присъства на галавечеря по случай 50-годишнината на Фондацията за жени „Мис“ заедно с Хари и майка ѝ Дория Рагланд.

Това се случи, след като 41-годишната Меган получи наградата "Жени с визия" на фондация "Мис", с която се признава нейната "глобална дейност за овластяване и защита на жените и момичетата".

Мей Мъск позира в рокля на български бранд (СНИМКА)

"Снощи херцогът и херцогинята на Съсекс и г-жа Рагланд бяха въвлечени в почти катастрофално преследване с кола от изключително агресивни папараци", се казва в изявление на говорителя на Хари, разпространено до медиите.

В изявлението се допълва, че преследването е продължило повече от два часа и е довело до няколко "близки до сблъсък ситуации" с други шофьори, пешеходци и двама служители на нюйоркската полиция.

Случилото се е зловещо припомняне на фаталния инцидент с майката на Хари, принцеса Даяна. Принцесата почина на 36-годишна възраст през 1997 г. За това бяха обвинени папараци, които са следили принцесата, докато тя е пътувала през Париж. При инцидента загинаха и приятелят на Даяна Доди Файед, както и шофьорът ѝ Анри Пол.

Хари, който е бил 12-годишен, когато принцеса Даяна умира, обяснява в мемоарите си "Резервен", че е искал "да мине през тунела" точно с "65 мили в час", след като майка му загива в катастрофа в Париж през 1997 г.

Той пише: "Точно тази скорост, с която според полицията се предполага, че се е движила колата на мама по време на катастрофата. "Не 120 мили в час, както първоначално съобщи пресата."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама