Принц Хари и Меган не са поканени на събитията в памет на Елизабет Втора


Принц Хари и Меган не са поканени на събитията в памет на Елизабет Втора
Снимка: Getty Images

Отношенията между принц Хари и съпругата му Меган Маркъл с кралското семейство продължават да бъдат обтегнати. Двамата за пореден път бяха пренебрегнати. Този път не са били поканени от Бъкингамския дворец на събитията, посветени на годишнината от смъртта на  кралица Елизабет Втора, съобщи вестник "Сън", като се позова на свои източници.

В същото време сред представителите на кралското семейство във възпоменателните събития ще участва и братът на крал Чарлз Трети - Андрю, херцог на Йорк, който преди това също престана да изпълнява церемониални задължения заради обвинения в сексуален тормоз.

Вижте още: Мис България Венцислава Тафкова призна, че и тя е била жертва на насилие (СНИМКИ)

Според "Сън" монархът и съпругата му Камила планират да отбележат годишнината от смъртта на Елизабет Втора на 8 септември, заобиколени от семейството, в замъка Балморал в Шотландия, където кралицата почина през 2022 г. "Сън" отбеляза, че двойката не е била поканена да присъства нито на публични, нито на частни събития по повод годишнината от смъртта на Елизабет Втора.

Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл решиха да се оттеглят от ролята си на висши членове на британското кралско семейство през януари 2020. Те се преместиха да живеят в родината на актрисата - САЩ, където си купиха имение в Санта Барбара, където отглеждат децата си Арчи и Лилибет Даяна. 

Вижте още: Мариана Попова разбуни духовете, оплювайки българите и Черноморието (СНИМКА)

През януари 2020 г. принц Хари и съпругата му решиха да се оттеглят от ролята си на висши членове на британското кралско семейство. Те загубиха възможността официално да представляват монарха при пътувания, да изпълняват други церемониални задължения и да използват титлата техни височества. Двойката се премести в Съединените щати и закупи дом в Санта Барбара, Калифорния, където отглеждат сина си Арчи и дъщеря си Лилибет Даяна. 

Интервюто им при Опра Уинфри, в което обвиниха кралското семейство в тормоз, беше началото на публичния им разрив с Двореца. Последваха още нападки, а самият Хари разкри в книгата си "Резервен", че е бил нападнат от брат си Уилям при спор заради Меган. 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама