Мариана Попова разбуни духовете, оплювайки българите и Черноморието (СНИМКА)


Мариана Попова разбуни духовете, оплювайки българите и Черноморието (СНИМКА)
Снимка: Мариана Попова/Official Facebook

Все повече са българските известни личности, които дават мило и драго за българското Черноморие. Всяка година виждаме най-различни хора на изкуството по къмпинги, луксозни хотели и уютни вили как отмарят през топлите месеци.

Вижте още: Гери-Никол се фука с гаджето на рождения си ден (СНИМКИ)

Е, по съвсем различен начин стоят нещата с Мариана Попова. Гласовитата певица направи българското море на пух и прах, хвалейки съседна Гърция, където отмаря с Веселин Плачков и дъщеря си. Постът ѝ в социалните мрежи успя да разбуни духовете. Ето какво гласи той:

„Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно,уютно, гостоприемно,няма вирус,няма повръщане, прекрасна храна ,прясна риба, месото им е изключително добро.

Вече се наблюдава българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там добри имоти на висока ставка без да са се постарали. Има много камъни и таралежи.

Скъпо е,казвам го съвсем отговорно, сметката е по 2 и винаги е било така, но пак бих избрала това,за да ми е здраво детето. Желая Ви ,прекрасна ваканция и се пазете по улиците, единствените, които не спазват правилата за движение дори и в Гърция са българите, добре признавам и малко румънци!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама