Вижте Алекс Петканова преди и след грим (ВИДЕО)


Вижте Алекс Петканова преди и след грим (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Александра Петканова в момента е един от най-известните ни модели и най-скъпоплатеният български инфлуенсър, затова не е изненадващо, че интересът към нея е огромен. Напоследък образът ѝ е навсякъде (не само заради семейните ѝ драми с Дани Петканов), затова тя държи винаги да изглежда безупречно.

Преди време Алекс сама сподели как се гримира в ежедневието си - стъпка по стъпка, като обясни, че не претендира да е професионален гримьор.

"Аз не съм професионален гримьор и нямам никакви претенции относно качеството на грима, който си правя. Моите познания са натрупани главно от многото професионални гримьори, които са ме гримирали през годините на ангажиментите ми като модел и фотомодел", каза Алекс във видео, което сподели в YouTube канала си.

Вижте сами как изглежда без грим и самото ѝ преобразяване:

Наскоро Алексадра разкри, че има няколко интервенции по себе си, сред които силиконови импланти, филър в устните, а също си е правила процедурата Jawline, която контурита челюстта чрез по-твърд филър.

ВИЖТЕ Я ПРЕДИ КОРЕКЦИИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама