Вижте Джулиана Гани след новата корекция на носа ѝ (ВИДЕО)


Вижте Джулиана Гани след новата корекция на носа ѝ (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Джулиана Гани разкри, че наскоро отново се е подложила на пластична операция. Звездата си е направила трета ринопластика и сама се похвали с това, като качи видео от процедурата в социалните мрежи.

Тя обясни, че интервенцията е била сложна, тъй като с доктора ѝ са искали, освен всичко друго, да стеснят доста носа в горната част. Това е включвало "счупване".

"Не се подвеждайте от външния ми вид. Въпреки синините и отоците на лицето, не усещам никаква болка или дискомфорт. Продължавам с рехабилитацията. Едната процедура представлява медицинска светлинна терапия, която спомага да спаднат подуванията, облекчава болката, подсилва естествените възстановителни сили на организма. Другата се прави с помощта на апарат, който е разработен на принципа на квантовата физика и произвежда отрицателни йони, които имат мощно детокс действие. Нямам търпение да свалим шината и да видим резултата. Очертава се това да се случи в понеделник", написа знойната блондинка към кадрите.

Гани също така благодари на новия си приятел за подкрепата и грижите. Тя отскоро е с Теодор Гецов, който е полицай от Велико Търново, и не спира да споделя колко е щастлива с него.

Преди време майката на Джулиана, Екатерина, обясни, че не одобрява, че дъщеря ѝ често си прави корекции. "Аз съм ѝ майка и всякак я харесвам. Не ми допада, че направи толкова операции, но си я обичам и я харесвам всякак. Бях против и не съветвам другите момичета да се подлагат на тези мъки Болките са жестоки. Но Джули е на сцена, има партита и трябва да е по-атрактивна и ексцентрична."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама