Вижте как Бекъмови отбелязаха 24 години брак (СНИМКИ)


Вижте как Бекъмови отбелязаха 24 години брак (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Дейвид Бекъм сподели стара снимка, на която позира със съпругата си Виктория Бекъм и малки кученца. По този начин 48-годишният бивш футболист поздрави половинката си по случай тяхната 24-годишнина от сватбата им.

"На тази дата - 4.7.1999. 24 години и отброяването продължава. На най-добрата съпруга, майка и партньор в пиенето (през повечето време). Честита годишнина, обичам те толкова много", написа той към кадъра.

Виктория също отбеляза годишнината им в социалните мрежи, като качи три кадъра с Дейвид и написа: "Все още се държим за ръце и продължаваме да се смеем (с теб, не само на теб). Обичам те толкова много".

Дейвид и Виктория се ожениха в Ирландия през 1999 г. и изживяха живота си заедно под светлините на прожекторите. Двамата имат четири деца - Бруклин на 24, Ромео на 20, Круз на 18 и Харпър на 11. 

Вижте още: Кит Харингтън и Роуз Лесли отново станаха родители (СНИМКИ)

Миналата година те разкриха, че скептиците са били много по отношение на връзката им, като дизайнерката сподели: "Казват, че той не е забавен, казват, че никога не се усмихвам, казаха, че няма да продължи… Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкова много!".

През 2017 г. Виктория написа писмо до своето 18-годишно "Аз" за Vogue, предлагайки брачни съвети. В брака имайте търпение. Замълчете, когато се налага. Бъдете подкрепящи. И запазете частица мистика. Никога не се разкривайте напълно."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама