5 съвета за стилен дом от семейство Бекъм


5 съвета за стилен дом от семейство Бекъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Виктория и Дейвид Бекъм знаят какво е лукс. Виктория има усет за елегантност, неподвластна на времето, което е видно както в личния ѝ стил, така и в моделите, които създава за Тhe Victoria Beckham Collection. Дейвид също може да се похвали със страхотен вкус - той е част от най-различни модни колаборации, а съвсем наскоро помогна в проектирането на колекция от 14 апартамента за луксозния хотел The Londoner в Макао.

Двойката притежава имоти в Лондон, Лос Анджелис, Северна Калифорния и Франция, където са заложили само на най-доброто по отношение на обзавеждането. Те имат изчистен вкус и наистина огромен опит в интериорния дизайн! Благодарение на Instagram профилите им, може да надзърнем в домовете им и да откраднем няколко интериорни съвета.

Светлите мебели са добър избор

Дори с 4 деца, Виктория и Дейвид не избягват бели мебели. Ключът е да купувате естествени материи, които са лесни за почистване.

Семеен уют

Може и вие да обичате луксозното обзавеждане, но на първо място трябва да създадете уютна атмосфера за цялото ви семейство. Комбинирайте изящни полилеи с пухкави килими, много възглавнички по меката мебел и т.н.

Аксесоари за акцент

Независимо дали са зеброви възглавнички за дивана, или "Оскар" за най-добра майка, Бекъмови знаят как да покажат своите аксесоари, така че да изпъкнат. Книгите, подредени върху холната масичка, пък са наш личен фаворит!

Текстил по стените

Текстилните стени определено се интересно интериорно решение, подходящо за високи тавани.

Нетрадиционни цветове

Вече обърнахме внимание на белите мебели, но имайте предвид, че по-нетрадиционните цветове, като светло розово, например, също изглеждат чудесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама