Тайните ритуали за красота и секси тяло на Виктория Бекъм


Тайните ритуали за красота и секси тяло на Виктория Бекъм
Снимка: Getty Images

Миналата седмица Виктория Бекъм бе подложена на критики от световно известен готвач заради „сложните“ си изисквания за вечеря. По негови думи, по време на сватбата на футболиста Серхио Рамос, модната дизайнерка е променила цялото празнично меню, избрано от младоженците и е искала различни ястия.

Майката на четири деца е новата звезда, която грее от корицата на Vogue Австралия и в придружаващо интервю за страниците на изданието, тя разкрива всичко за ежедневието си, включително любовта си към екстремни разкрасителни процедури.

Виктория се придържа към специална рутина, когато е у дома в Лондон. Събужда се в 6:45 сутрин и се отправя направо към огромната фитнес зала в мазето на пищния семеен дом. Тича по бягащата пътека с наклон за 30 минути, за да започне деня си. След това събужда Харпър и я води за на училище, преди да се върне у дома за изтощителна едночасова тренировка с тежести с личния си треньор.

Следва време за глезене в нейната „бляскава” стая –сешоар и грим. Освен че използва собствените си продукти за грижа за кожата и грима, Vogue разкрива, че „99 процента“ от гардероба на Виктория е по неин собствен дизайн, въпреки че понякога обича да комбинира с „чужди” неща, като блестящи високи ботуши на Balenciaga.

Що се отнася до диетата ѝ, Виктория признава, че е „екстремна във всичко, което прави“, особено когато става въпрос за хранителните ѝ навици.

„Ям много здравословни мазнини: риба, авокадо, ядки и такива неща. Пия алкохол, освен ако нямам причина да не го правя. Детоксикирам се от всичко в продължение на три до шест месеца, когато не пия. Сутрин пия ябълков оцет на гладно и винаги добавям колагенов пептид в кафето.”

Виктория е фен най-новите козметични процедури, включително радиочестоти и колагенови вълни, както и „специално лечение, при което изгарят долната част на окото, принуждавайки тялото да произвежда колаген и да се възстановява“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама