Виктория Бекъм яде едно и също ястие всеки ден в продължение на 25 години


Виктория Бекъм яде едно и също ястие всеки ден в продължение на 25 години
Снимка: Getty Images

Дейвид Бекъм сподели, че съпругата му и бивша спайска Виктория Бекъм яде едно и също ястие всеки ден в продължение на 25 години. Според бившия футболист 47-годишната дизайнерка винаги яде само риба на скара върху канапе от задушени зеленчуци, съобщава "Дейли Стар".

46-годишната футболна легенда и баща на четири деца сподели, че в редките случаи, когато Пош Спайс опитва нещо друго, това е "една от любимите му вечери".

Дейвид разкри всичко, говорейки за хранителните навици на Виктория в подкаста River Cafe Table 4 по-рано тази седмица.

Самопризналият се за чревоугодник Дейвид каза: "Аз съм доста емоционален по отношение на храната и виното, когато ям нещо страхотно, искам всички да го опитат.

За съжаление съм женен за човек, който яде едно и също през последните 25 години. Откакто я срещнах, тя яде само риба на скара, зеленчуци на пара, много рядко ще се отклони от това."

Дейвид сподели колко триумфално се е почувствал в един случай, когато Виктория е избрала малко по-различно ястие от менюто, когато е била бременна с Харпър - а това е било преди десетилетие!

Женената двойка има четири общи деца: Бруклин, 22 г., Ромео, 19 г., Круз, 16 г., и Харпър-Севън, 10 г.

Виктория и преди е разкривала, че не яде храна, приготвена в олио, масло или сосове, а също и червено месо и млечни продукти.

Дейвид разкри, че се наслаждава на прекарването на времето сам в лондонското им имение на стойност 31 милиона паунда, защото може да готви каквото си поиска.

Той каза: "Приготвих си буквално две невероятни парчета месо. Налях си чаша от най-невероятното червено вино, с което се поглезих, защото бях сам и очаквах с нетърпение да гледам футбола следобед сам. Така че си приготвих барбекю."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама