Вижте колко сладка е била Анелия като дете (СНИМКИ)


Вижте колко сладка е била Анелия като дете (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Анелия е вече над 20 години на музикалната сцена и има зад гърба си много хитове, разпродадени концерти и престижни награди.

39-годишната певица е и сред най-харесваните жени в поп-фолк бранша. Тя определено не се притеснява да се променя и сме я виждали с различни визии. Не е тайна, че изпълнителката има също силикон в гърдите, както и други корекции по себе си.

Миналата седмица звездата влезе в предаването "Като две капки вода", като до момента я видяхме като Елена Папаризу и Лили Иванова. Докато чакаме следващото ѝ превъплъщение, се върнахме назад във времето и намерихме нейни стари снимки. На кадрите Анелия е все още малко момиченце и е много сладка.

Анелия е родена на 1 юли 1982 г. в Стара Загора, в семейството на Светла и Георги Атанасови. В рода ѝ по майчина линия има музиканти, а дядовците ѝ са гайдари и тамбуристи. Започва да взима уроци по пиано още в детската градина. Когато е във 2-ри клас, по инициатива на нейна учителка по пеене в началното училище е сформирано триото "Гласовити тракийчета", в което участват Анелия и още две нейни съученички. През 1994 г. триото записва в "Балкантон" собствена плоча с народни песни. През този период ходи и на уроци по народни танци и тренира художествена гимнастика. В началото на 5-и клас започва да учи гъдулка. През 1996 г. е приета в Средното музикално училиже "Филип Кутев" в Котел. През 2001 г. завършва училището със специалност "Гъдулка". Преди да завърши музикалното си образование, се запознава с Милко Калайджиев, който се впечатлява от гласа ѝ. Впоследствие, по молба на друг музикант, Драгия Русев, се съгласява да пее в Швейцария, където работи Драгия по това време. През есента на 2001 г. Анелия прави за един месец репертоар от над 100 сръбски песни. След два месеца работа в Цюрих и Бриг се връща в България и отново се среща с Милко Калайджиев, който я завежда на пробен запис в "Пайнер Мюзик". Така стартира и успешната ѝ музикална кариера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама