Вижте красивата приятелка на шеф Илиан Кустев от MasterChef (СНИМКИ)


Вижте красивата приятелка на шеф Илиан Кустев от MasterChef (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Шеф Илиан Кустев, който ще бъде част от новото жури на MasterChef, определено е щастлив не само в професионален план, но и в личен. И последните снимки, които сподели в Instagram, са доказателство за това. Колоритният готвач се е отдал на заслужена почивка на морето, където е в компанията на любимата си.

Както сами можете на видите, приятелката му Силвия е красавица и изглежда супер по бански. Тя е доста по-млада от него, но е в прекрасни отношения с дъщеря му, която е от предишна връзка.

Вижте още: Сашо Кадиев с шокиращ разказ за паранормална случка (ВИДЕО)

"Тя е добра и много се грижи за мен. Изключително отговорна е, обича да готви… Вече рядко се срещат такива млади дами", се похвали преди време Кустев.

Илиан и Силвия са заедно от година и явно се разбират прекрасно. Тя е голям фен на качамака, с който той нахрани самия Джони Деп, когато беше в България с групата си Hollywood Vampires.

За своите 26 години професионален опит шеф Кустев е консултирал и ръководил редица престижни ресторанти и вериги в България. Към момента той е кулинарен консултант и партньор във фирма, чиято дейност е насочена към търговия основно с млечни продукти.

Вижте още: Майката на Мария шокира с визията си (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама