Вижте снимки от погачата на сина на Алекс и Дани Петканови


Вижте снимки от погачата на сина на Алекс и Дани Петканови
Снимка: Facebook

Габриел, синът на Алекс и Дани Петканови, стана на 40 дена и по традиция вчера му направиха погача. И разбира се, известната майка сподели снимки от важното събитие в социалните мрежи.

"Първото парти на Габриел. По принцип не съм много на "ТИ" с обичаите и не твърдя, че спазвам стриктно всички изисквания, но смятам, че всички тези традиции си има своя чар и не трябва да се пренебрегват. Днес беше погачата на Габриел и създадохме много хубави емоции и спомени, за които ще се сещам винаги с усмивка. Благодаря на всички орисници, които бяха част от празника ни!", написа щастливата майка в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram.

🎈Първото парти на Габриел 🎈 По принцип не съм много на “ТИ” с обичаите и не твърдя, че спазвам стриктно всички изисквания, но смятам, че всички тези традиции си има своя чар и не трябва да се пренебрегват.⭐️ Днес беше погачата на Габриел и създадохме много хубави емоции и спомени, за които ще се сещам винаги с усмивка.🤘🏼😋 Благодаря на всички орисници, които бяха част от празника ни!🙏🏻 @zoyabotseva @bozhikova @katka6699 @radostina.stoichkova @tonimarkova @klifova @marti.atanasova @daniela.velichkova.18 @itsradost @ileanabojanina__

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) на

Малкият Габриел се появи на бял свят на 29 януари в столична болница.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама