Вижте сърцераздирателния мейл на Анджелина Джоли до Брад Пит (ВИДЕО)


Вижте сърцераздирателния мейл на Анджелина Джоли до Брад Пит (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Подобно на Джони Деп и Амбър Хърд, видяхме само грубата страна на съдебната битка между Анджелина Джоли и Брад Пит. Но има и емоционална страна. Анджелина и Брад са въвлечени в множество съдебни дела вече повече от седем години – първо заради техния развод, след това последва битката им за попечителство, а най-скорошно е делото им за френска винарна, която притежават съвместно.

Сърцераздирателен имейл, изпратен от Джоли през януари 2021, наскоро се появи в TikTok, показвайки, че настоящите сътресения между бившите съпрузи продължават от много по-дълго време.

Имейлът се появи след обвиненията на Джоли срещу Пит, че той е нападнал физически едно от децата им и я е залял с бира по време на скандал през 2016. Тя започва имейла, като казва, че „пише това в писмена форма, за да не се става емоционална“, и оттам нататък става още по-разтърсващо.

„Това е домът, в който заведохме близнаците и където се оженихме над плоча в памет на майка ми. Място, което обещаваше това какво би могло да бъде и където си мислех, че ще остарея. Дори сега е невъзможно да напиша това, без да плача. Ще ценя спомените си за това, което беше преди десетилетие.

Но това е и мястото, което бележи началото на края на нашето семейство – и бизнес, който е съсредоточен около алкохола. Надявах се по някакъв начин да се превърне в нещо, което да ни държи заедно, и да намерим светлина и мир. Сега виждам как ти наистина би искал да съм вън от това и най-вероятно ще се радваш, че получаваш този имейл.

Бях разтърсена от скорошните изображения, пуснати за продажба на алкохол. Намирам го за безотговорно и не е нещо, което бих искала децата да видят. Това ми напомни за болезнени моменти.

Алтернативата е пълно изкупуване на моя дял в имота и бизнеса от теб, семейство Перин или вашите сътрудници. Така или иначе, вярвам, че трябва да продължим напред, за да се излекуваме и да се съсредоточим върху сближаването на семейството ни и положителните асоциации. И да го направим бързо."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама