Виктория Бекъм: Щастлива съм, имам прекрасен съпруг и здрави деца


Виктория Бекъм: Щастлива съм, имам прекрасен съпруг и здрави деца
Снимка: Getty Images/Guliver

От няколко седмици не спират да се носят слуховете за проблеми в 15-годишния брак на Виктория и Дейвид Бекъм.

В едно обширно интервю, дадено за британската версия на списание "Грация", дизайнерката откровено говори за отношенията си с футболиста.

"Никога не съм се вслушвала и не съм коментирала слуховете за личния ми живот. Щастлива съм, че имам прекрасен съпруг, красиви, щастливи и в добро здраве деца. Ние пътуваме много заради нашите професионални и благотворителни ангажименти, но винаги намираме време за нас двамата и за семейството си", уточнява Виктория.

Бившата изпълнителка от Spice Girls, която вече се е посветила на модата и хуманитарните си ангажименти към ООН, преди една година откри свой бутик в Лондон. В същото време Дейвид каза, че е взел вила в Маями с идеята да започне проект за стадион за футболен клуб, част от Северноамериканската футболна лига MLS.

Виктория отказа да обясни как семейството ще се справи при таза географска отдалеченост. "Няма какво да доказваме аз и Дейвид. Ние се обичаме, обръщаме внимание един на други и сме свързани както като партньори, така и като родители", казва още Виктория Бекъм.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама