Виктория Бекъм стана на 49, вижте СНИМКИ от партито


Виктория Бекъм стана на 49, вижте СНИМКИ от партито
Снимка: Getty Images/Guliver

Виктория Бекъм, бившата вокалистка на Spice Girls, а сега дизайнер, отпразнува 49-ия си рожден ден в ресторант в Маями със семейството си на 17 април. Снимки от празненството се появиха в Instagram.

На тържеството са присъствали само най-близките на Виктория: съпругът ѝ Дейвид, синовете Бруклин и Круз, дъщерята Харпър и снахата Никола Пелц. Средният син на Дейвид и Виктория - Ромео, е останал в Лондон.

Въпреки многобройните слухове за вражда между Виктория и снаха ѝ Никола Пелц, съпругата на Бруклин отново беше поканена на семейното парти и позира в Instagram заедно с други членове на семейството.

Дейвид публикува и архивна снимка със съпругата си със следния текст:  "Честит рожден ден на най-невероятната съпруга и майка. Човек, който ни вдъхновява всеки ден. Обичаме те и ти заслужаваш да имаш най-перфектния ден. Честит рожден ден".

Виктория уверява, че семейството е отпразнувало рождения ѝ ден "снощи", въпреки че всички гости на тържеството са били облечени абсолютно по същия начин, както на великденските тържества в имението на родителите на Никола Пелц миналия уикенд. Тогава на снимки, публикувани от Бруклин, се виждаше как Виктория позира със съпругата на сина си в ръце.

Рейчъл МакАдамс шокира феновете си с космати подмишници (СНИМКИ)

Слуховете за вражда между Никола и свекърва ѝ се появиха малко преди сватбата на влюбените. Тогава Пелц не носеше сватбената рокля на Виктория и се разходи до олтара в тоалет на Valentino. Според булката Бекъм пренебрегнала въпросите ѝ по време на подготовката на сватбата, а ателието на Виктория не успяло да направи роклята, която Никола искала.

По-късно младоженците се появиха на ревюто на новата колекция на Виктория по време на Седмицата на модата в Париж, като отново намекнаха, че отношенията между семейство Пелц и Бекъм са се подобрили.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама