Никола Пелц проговори за враждата със свекърва си Виктория Бекъм


Никола Пелц проговори за враждата със свекърва си Виктория Бекъм
Снимка: Getty Images

Слуховете за разрив между Никола Пелц и Виктория Бекъм се въртят от месеци, но нито една от двете дами не ги опроверга или отрече. Никола Пелц най-накрая проговори за отношенията със свекърва си Виктория Бекъм, казвайки, че връзката ѝ с майката на Брукилн "не е точно вражда".

23-годишният Бруклин Бекъм и 27-годишната наследница се ожениха през април на пищна церемония, която предизвика безкраен поток от медиен интерес, но след сватбата твърденията за вражда между снаха и свекърва бързо набраха скорост.

Никола каза пред The Times:

"Нито едно семейство не е перфектно. Но това не е вражда! Да, има напрежение, но не е вражда. Мисля, че всичко започна – и това съм го казвала и преди – защото в крайна сметка не облякох сватбена рокля, правена от Виктория."

Тя поясни, че искала да бъде с нейна рокля, но бившата певица от Spice Girls се обадила на майка ѝ Клаудия, за да ѝ обясни, че дизайнерското ѝ студио няма да има възможността да направи тоалета навреме. 

"Истината е, че много исках. И не се съмнявам, че Виктория би създала перфектния тоалет за мен. Щях да съм изключително щастлива. Но това не се случи."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама