Виктория Бекъм дебютира на Седмицата на модата в Париж (ВИДЕО)


Виктория Бекъм дебютира на Седмицата на модата в Париж (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Британската дизайнерка и бивша певица Виктория Бекъм дебютира на Седмицата на модата в Париж със звездна селекция манекени. Ревюто се проведе във Вал дьо Грас, действало като абатство в миналото и военна болница, предаде АФП.

Колекцията излъчваше женственост: Бела Хадид представи зелена рокля с подчертана талия и високи черни ръкавици. Сестра ѝ Джиджи пък беше облечена в черен костюм с панталон.

Самата Виктория беше заложила на дълга вталена черна рокля и ботуши, подчертаващи слабата ѝ фигура. 

"Лондон дойде в Париж и е хубаво", можеше да се чуе, докато дизайнерката позираше, заобиколена от семейството си. Тя беше подкрепена от майка си, съпруга си Дейвид Бекъм и децата им - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Макар че има слухове, че Виктория не е в добри отношения със съпругата на Бруклин, Никола Пелц, тя също присъстваше на дефилето.

На модния подиум бе демонстрирана ултраженственост: високи токчета, деколтета, тесни и прозрачни рокли, всички представени от много слаби манекенки, каквато е и 48-годишната дизайнерка. Вижте ТУК как тя се поддържа във форма.

В новата си колекция залага на пролетни цветове като розово, синьо, лилаво.

За Виктория Бекъм ревюто в Париж означава влизане в "голямата лига", обясни пред АФП Ралф Толедано, председател на борда на директорите на компанията на дизайнерката и бивш президент на Федерацията за висша мода.

"Тя е жена, която говори на жените чрез дрехи, които са креативни и желани …, отражение на Виктория", която е въплъщение на "активна дама", чийто стил е "секси, елегантен и фин, с британска нотка", обясни той.

Модната ѝ къща изпитваше финансови проблеми, но ситуацията се промени, след като бяха наети французите Ралф Толедано и Мари Льоблан дьо Рени, която е ръководила продажбите в парижкия магазин "Прентам".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама