Виктория Бекъм става мениджър на сина си Круз


Виктория Бекъм става мениджър на сина си Круз

Виктория Бекъм стана известна като част от групата Spice Girls и сега се говори, че иска да стане мениджър на сина си Круз, който има мераци да става поп изпълнител.

Източник каза пред сп. Closer, че настоящата дизайнерка няма търпение 11-годишният й син да тръгне по нейните стъпки, тъй като вижда, че момчето има талант. Виктория смята, че нейният опит ще й помогне, макар че съпругът й Дейвид Бекъм се притеснява, че е прекалено заета с модната си империя.

"Виктория е категорична, че трябва да бъде мениджър на Круз, тъй като е била дълго време в индустрията и знае как работи всичко. Дейвид смята, че е прекалено много и не е сигурен, че може да отделя достатъчно време на кариерата на Круз. Но тя настоява, че ще стори каквото трябва и ще се направи жертви, ако се налага, за да се увери, че момчето й има бъдеще като изпълнител", допълни източникът.

Виктория също така смята, че мениджърът на Джъстин Бийбър Скутър Браън ще е идеалният човек, който да помогне на Круз да постигне музикални успехи.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама