Внучката на Одри Хепбърн застава под светлината на прожекторите


Внучката на Одри Хепбърн застава под светлината на прожекторите

Ема Ферер, внучката на Одри Хепбърн, и фотографът Майкъл Аведон, внук на Ричард Аведон, който е заснел едни от най-добрите фотосесии на Одри Хепбърн, се съюзиха, за да пресъздадат магията на известните си баба и дядо за Harper’s Bazaar.

20-годишната Ферер позира за 23-годишния Аведон, облечена в дрехи, подобни на тези, с които баба й е позирала на Ричард Аведон. И въпреки че не познава баба си (тя е родена през 1994 година- една година след смъртта на Одри), тя я чувства близка и като нейна баба, и като актриса.

"Първият път, когато я видях, беше на една снимка, на която беше много млада и скачаше на батут. Помислих си, че изглежда като човек, с когото бих искала да бъда приятелка", споделя Ема.

 

В момента тя живее във Флоренция заедно със семейството си (баща й е най-големият син на Хепбърн) и казва, че притежава няколко неща, които са били на баба й.

"Кашмирените й пуловери, които обожавам и нося по цяла зима и старо плюшено мече. Докато растях, понякога си мислех как би се отразило на живота ми да имам баба като нея. Но сега започвам да разбирам."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама