За първи път Яна Титова и Алек Алексиев говорят за бъдещата си сватба


За първи път Яна Титова и Алек Алексиев говорят за бъдещата си сватба
Снимка: bTV

Едно от най-обичаните актьорски семейства - Яна Титова и Алек Алексиев, ще бъдат специални гости в новото издание на ток шоуто "Търси се" – тази неделя (27.02). Двамата за първи път ще говорят за предложението за брак на Алек и плановете им за бъдеща сватба.

Водещите ще срещнат Яна и Алек с техните родители. Това са семейството на големия актьор Стоян Алексиев и неговата съпруга Надежда, а родителите на Яна са Крум и Росица Титови, които вече дълги години живеят в Англия.

Още когато били съвсем млади, докато си стъпят на краката, Яна и Алек са живели задно с родителите и на единия, и на другия. „Яна за нас е като дъщеря. Помагаме, когато можем в отглеждането на внучките ни и сме много щастливи от това", признават семейство Алексиеви. "За нас Алек е като син. Той порасна в мига, в който стана баща", пък казват семейство Титови.

Изключително емоционално е интервюто с голямата дъщеря на актьорското семейство – Ая Алексиев. Зрителите я познават и като 6-годишната Кики от сериала "Татковци", а част от епизодите, в които Ая участва, са заснети под режисурата на нейната майка. "Имам прекрасни родители. Най-много обичам когато сме тримата или с мама да имаме ден само за нас", казва артистичната Ая. С цялата си детска мъдрост тя ще сподели кои са нейните трудни моменти с родителите й и колко много иска никога да не ги разочарова. Малката актриса ще предизвика майка си да изпее любимата си песен на Васил Найденов.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама