За първи път показаха бебето на 84-годишния Ал Пачино (СНИМКИ)


За първи път показаха бебето на 84-годишния Ал Пачино (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ал Пачино стана баща на цели 84 години през юли 2023. Чак сега неговата приятелка - 30-годишната Нур Алфала, показа за първи път снимка на сина им Роман. Тя се снима с бебето за арабския "Vogue" и разказа в интервю, че детето от актьора е нейният най-важен подарък от него

За майчинството и кариерата

Нур Алфала е продуцент с магистърска степен по филмово производство. Неотдавна на филмовия фестивал в Сънданс беше премиерата на първия ѝ филм "Малка смърт", който изследва опиоидната криза в Америка и последиците от нея. Но бебето е на първо място за нея в момента. "Когато той спи, това е моето време. Мога да чета сценарий, да гледам телевизионно предаване или просто да бъда себе си. Когато той е буден, искам да съм там, искам да съм до него", разкрива Нур.

Двамата с Ал Пачино живеят отделно, но се виждат често: Алфала живее с бебето в новата си вила и се опитва да съчетава грижите за него с професионалния си живот. Двамата са в отлични отношения и дори наскоро бяха засечени да се разхождат, но без детето.

Въпреки раждането на първородния ѝ син, което е пълна изненада за любимата на артиста (и за самия него), Алфала няма намерение да спира кариерата си, тъй като тепърва започва пътуването си във филмовата индустрия. "Когато стана, веднага влизам в телефона си и проверявам имейлите си. Не работя пет дни в седмицата, работя 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата", допълва тя

За връзката ѝ с Ал Пачинo

Нур разкрива как се е сближила с Ал Пачино и как са успели да станат нещо повече от приятели. Двамата се срещнали за първи път на светска вечеря преди няколко години и разговаряли цяла вечер. "Помислих си, че е готино. Помислих си, уау, това е Ал Пачино! Ходила съм в киноучилище, така че имах добра представа кой е той. Той е уникален и много талантлив човек. Но нямах представа, че един ден той ще бъде баща на сина ми". Онази вечер те не си разменят телефонни номера и се срещат случайно едва година по-късно.

"Тогава започна пандемията", спомня си Алфала. - Ал живее на съседната улица от моята къща и започнахме да прекарваме всеки ден заедно, да играем шах и да гледаме филми. Беше като филмово училище с Ал Пачино". За приятелството им тя казва: "Мисля, че то просто се превърна в нещо повече".

Много фенове на артиста са обезпокоени от значителната възрастова разлика между влюбените. Алфала обаче отбелязва, че се чувства добре в компанията на хора в зряла възраст, така че разликата им с Ал Пачино от 54 години не я смущава по никакъв начин. "Родена съм в грешното поколение", казва Нур. - "През целия си живот съм била стара душа. Имам приятели, които са на 70 години; мъже и жени, които просто много харесвам, чието общуване просто предпочитам пред общуването с хора на моята възраст. Винаги съм била такава. Не знам защо. Мисля, че харесвам мъдростта, опита, живота в тях. Това ме привлича неудържимо", споделя още Алфала.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама