Забавните физиономии на принц Луи на балкона на Бъкингамския дворец (СНИМКИ)


Забавните физиономии на принц Луи на балкона на Бъкингамския дворец (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Принц Луи вчера открадна шоуто на балкона на Бъкингамския дворец, запушвайки ушите си с ръце по време на авиошоуто по случай платинения юбилей на прабаба му кралица Елизабет Втора, предаде "ДПА".

Преди грандиозния въздушен спектакъл 4-годишният Луи беше забелязан да разговаря с кралицата, която с брат му принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот галено наричат "Ган Ган".

ВИЖТЕ ТУК СНИМКИ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ТЪРЖЕСТВАТА

Луи, третото и най-малкото от децата на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, показа различни изражения на лицето и реакции по време на появата на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец.

Ревът на прелитащите над главите им самолети вероятно е бил прекалено силен за малкия принц, който в един момент стисна здраво ушите си с ръце, с плътно затворени очи и широко отворена уста.

В различни моменти принц Луи може да бъде видян да закрива очите си, да се хваща за главата, да подпира брадичката си, да се опира на лакти на балкона.

Луи не е първото дете, забелязано да запушва ушите си по време на авиошоуто над Бъкингамския дворец. На сватбата на родителите му през 2011 г. малката Грейс ван Кутсем направи същото и дори сбърчи нос точно когато брачната двойка се целуна на балкона. Снимката стана една от най-добрите на деня.

Луи се открои и с моряшкия си костюм, напомнящ на този, носен от баща му при появата на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец през 1985 г. Тогава Уилям е заедно с родителите си принц Чарлз, който държи малкия му брат Хари, и усмихващата се принцеса Даяна.

 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама