Заплашвали Ицо Хазарта, преди да влезе в политиката


Заплашвали Ицо Хазарта, преди да влезе в политиката
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, направи своето първо изказване от парламентарната трибуна. Това се случи по време на дебатите преди гласуването на предложения партията кабинет. 

Той на няколко пъти каза, че преди да се присъедини към проекта на Асен Василев и Кирил Петков е бил заплашван, "че ще загуби най-ценното си".

"Вероятно някои от вас знаят, че моите занимания са встрани от политиката", започна той.

"Когато получих покана да се присъединя към проекта на г-н Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на г-н Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия разказ, но честно казано, не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха", признава Петров. 

"Затова направих нещо друго. С голяма част от вас се познаваме, с някои от вас сме приятели. Познавам и началниците, вашите спонсори. Реших да попитам: Що за хора са Асен Василев и Кирил Петков, защо не трябва да им вярвам. Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а много двусмилено послание, че ако продължа да ги подкрепям, ще загубя най-ценното нещо, което имам. И ми се иска хората - автори на идеята да получа това послание, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България", каза той.

После допълни, че знае, че някои от депутатите имат поведението, което имат, защото са получили същото послание.

"Аз съм човек, който също изпитва страх, но веднъж Асен Василев ми каза: "Нормално е да те е страх, но има неща, които са по-важни от страха", завърши Христо Петров.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама