Заради тази фотосесия Анджелина Джоли не се е къпала 3 дни (ВИДЕО)


Заради тази фотосесия Анджелина Джоли не се е къпала 3 дни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли помогна да се предизвика по-голям интерес към Световния ден на пчелите (20 май). 45-годишната актриса и активист си партнира с National Geographic, за да насочи вниманието на обществото към тези малки, но важни насекоми. Тя също така участва във фотосесия, заради която не се е къпала 3 дни.

"Да опазим пчелите е едно от нещата, които можем да направим в този свят, изпълнен с проблеми и лоши новини. Много хора не подозират какви щети нанасят на природата с начина, по който живеят. Те не искат да бъдат деструктивни, но просто не знаят какво да купят и какво да използват, за да щадим околната среда. Аз самата имам нужда от такава информация и целта на кампанията е да бъдем полезни на всеки", каза звездата пред списанието.

На кадъра Анджелина е вперила поглед във фотоапарата, докато пчели се разхождат върху нея. Както сама сподели, заснемането не е било лесно.

"Преди фотосесията не можех да се къпя три дни. Защото ми казаха: "Ако миришеш на различни аромати, шампоани и парфюми, пчелите няма да знаят какво си и ще се объркат. Беше забавно да съм с прическа, грим и да ме мажат с феромон, който ги привлича. Преди снимките сложиха и неща в ноздрите и ушите ми, за да не влязат там. Една обаче успя да се промъкне под роклята ми и остана там по време на цялата фотосесия", обясни тя.

"Трябваше да бъда неподвижна, да замръзна, което не ми беше лесно", допълни още Джоли.

Анджелина Джоли е лице на програмата на ЮНЕСКО Women for Bees, чиято цел е да помага на жени пчелари по целия свят. Тя каза, че се е почувствала прекрасно да бъде свързана с тези красиви същества.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама