Златка Димитрова загуби бебето си


Златка Димитрова загуби бебето си

Преди няколко дни моделът Златка Димитрова шокира всички с новината, че е загубила бебето си. Момченцето трябваше да се роди в края на октомври и щеше да носи името на баща си - Мирослав. Злати сподели в предишни интервюта, че по принцип не вярва в суеверия като това, че не трябва да се купува нищо за детето, преди то да се е родило, затова детската стая вече била готова - факт, който я правил значително по-спокойна и по-щастлива от всякога. Беше известно, че тя мечтае за дете от много време и тази мечта беше на път да се сбъдне - феновете и близките й бяха също толкова щастливи… докато на 9 август розовият балон не се спука. Златка публикува следното съобщение в официалната си страница във Facebook:

Няколко дни след това Злати сподели колко е трогната от всичките писма - повече от 3000, които й изпращат. „Благодаря ви, че сте съпричастни с нашата болка и мъка! Не съм очаквала толкова много хора да ми пишат... просто е много трудно“, сподели тя.

Както тя пише, сигурно много хора биха си казали, че „така й се пада“, защото Мирослав, бащата на детето й, с когото тя се вижда от 3 години, беше женен, което превърна Златка в мишена. Въпреки всичко, такава трагедия не бива да се пожелава и на най-големия враг. Ние сме сигурни, че Злати е силна и че ще успее да преодолее този труден момент с помощта на хората, които я обичат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама