Зодиите, които не могат "да мелят брашно" заедно


Зодиите, които не могат "да мелят брашно" заедно
Снимка: iStock

Всеки зодиакален знак има своите странни черти на характера и специфични качества, които сякаш са с противоречие с някои определени зодии. Вижте кои зодиакални знаци, които постоянно противоречат помежду си:

Водолей

Водолеите винаги остават верни на себе си- те се отличават с вътрешно чувство за свобода, което разпространяват сякаш чрез вярата си. Между другото, именно тези хора са известни с ниското си ниво на критичност, което, разбира се, привлича голям брой почитатели, които са готови да ги последват техните идеи до края на света. Представителите на Водолея са склонни да критикуват най-вече хората под знака на Дева. Най-яркият пример е конфликтът между актьорите от сериала „Двама мъже и половина” Аштън Къчър (Водолей) и Чарли Шийн (Дева).

Овен

Огнената природа на Овен се счита за най-безкомпромисната в целия хороскоп, защото Марс е отговорен за този знак - емоционална и доминираща планета, която дава на представителите си сила на волята и желязна жажда за победи. Според статистиката най-враждебните отношения сред Овен най-често се развиват с представители на зодиите: Телец, Близнаци и Стрелец. В първия и втория случай Марс влиза в опозиция с владетеля на Телец - Венера и Близнаци - Меркурий, които дразнят Марс със способността да постигат целите си лесно и естествено. Един ярък пример за конфронтацията са Виктория Бекъм (Овен) и Наоми Кембъл (Близнаци). Звездите се скараха преди десетки години, когато супермоделът си позволи да критикува външния вид на съпругата на Дейвид Бекъм. Между другото, дългогодишният конфликт между Джордж Клуни (Телец) и Ръсел Кроу (Овен) също потвърждава тази теория.

Близнаци

Общителните интелектуалци Близнаци винаги привличат вниманието, защото те са водени от Меркурий - планетата на комуникацията и новите знания. С тези хора винаги има за какво да се говори, защото те буквално са склад от знания. Но на моменти Близнаците могат да изглеждат арогантни, защото често разчитат на силата на своя ум и таланти, от които наистина не са лишени. Това често засяга чувствителните Скорпиони, което води до продължителни конфликти и оплаквания. Между другото, точно по тази причина възникна кавга между Никол Кидман (Близнаци) и Джулия Робъртс (Скорпион). Червенокосите актриси не общуват от много години, откакто заснеха филма „Тайната в очите им“.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СИ ПАДАТ ПО ЛОШИ МОМЧЕТА

Стрелец

Най-често разногласията между тези хора възникват с опозиционния знак в хороскопа - Близнаци, които са точно срещу съзвездието Стрелец. Най-често причината е, че Стрелецът се дразни от непоколебимата самоувереност на Меркурий, както и от вътрешната им свобода. Този знак, както всички представители на огнената част от хороскопа, обичат да покоряват и контролират това, което либералните Близнаци възприемат с враждебност. Пример: конфликтът между Кание Уест (Близнаци) и жизнения Тейлър Суифт (Стрелец), който продължава повече от 7 години. Кание си позволи да подцени работата на Тейлър няколко пъти, като веднъж добави името й към текста на песента му, твърдейки, че той я е направил известна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама