Зодиите, които си падат по лоши момчета


Зодиите, които си падат по лоши момчета
Снимка: iStock/Guliver

Когато чуем „лошо момче“ много често си представяме секси мъж, който знае как да сваля жени, с уникално излъчване, кожено яке и готин мотор.

Не всички жени, обаче, си падат по такива момчета, защото някои ги смятат за играчи, с които няма как да имат сериозни отношение.

Това дали харесваме такива мъже или не, зависи и от зодията ни.

Виждате кои зодии си падат по лошите момчета:

Скорпион
 
Представителките на тази зодия много често се оказват в интересни ситуации, забъркват се в проблеми и това поддържа адреналина им. Те много добре си пасват с лошите момчета, които вървят ръка за ръка със скандала. По отношение на сериозните връзки, обаче, скорпионите са на различно мнение от лошите момчета. Те са опитват да им покажат, че страстта и лудостта трябва да прерасне в една стабилна връзка. Но това рядко се случва. А и тези знаци продължават да опитват да създават такива връзки, защото си мислят, че поне този път ще бъде различно. Скорпионите обичат игрите и предизвикателствата, но също така са и много верни в любовта. Затова рядко връзката им с лошо момче може да продължи дълго време.

Овен
 
Представителките на тази зодия много често се определят, като смели, луди, обичащи предизвикателствата. Те не понасят скуката и не могат да си представят връзка с прекалено сериозен човек. Именно затова лошите момчета са им любими. С тях винаги им е забавно, опитват всякакви нови неща и адреналинът им е на максимум. Жените със зодия „овен“ обичат страстта и знаят как да я поддържат в една връзка. При тях нещата стават по-бавно, те не бързат да превърнат прекрасните сексуални отношения в сериозна връзка. На първо място трябва да им е интересно и забавно, ако това се превърне в нещо повече- те са готови да се впуснат.

ТОВА СА НАЙ-УЯЗВИМИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Близнаци
 
Зодията, за която казват, че има две лица- близнаци, е сред най-общителните. Представителките й са пълни с интересни идеи, когато става въпрос за отношения с противоположния пол. Те също не обичат скуката и винаги са готови за нови преживявания. Жените близнаци сами ще опитат да впечатлят лошите момчета. Те няма да чакат мъжете да направят първата крачка. За тях няма почти нищо по-лошо от скучна, еднообразна и монотонна връзка, затова винаги поддържат страстта. Те харесват това, че лошите момчета са по-несериозни, луди, впускат се в приключения с тях, а когато им стане скучно, търсят нещо различно. Жените близнаци никога не са сами!
 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама