Звезди говорят откровено за секс


Звезди говорят откровено за секс
Снимка: Getty Images/Guliver

Когато става въпрос за секс, някои популярни личности са много по-приказливи, отколкото други. Затова е изненадващо, когато някои звезди, които не говорят много за личния си живот, споделят пикантерии от сексуалния си живот.

Кристи Тайген

Кристи призна в юнския брой на сп. Cosmopolitan през 2014, че със съпруга й Джон Леджънд са правили секс в самолет. "Пътувахме в първа класа за Тайланд, за да видим родителите ми. Направихме го под одеяло. Дори не бяхме в онези капсули. Мисля, че трябва да получим трофей за това."

Гуинет Полтроу

През април 2012 актрисата сподели в интервю, че няма любима секс поза, а вместо това обича всичките.

Шер

През юни 2013 по време на гостуване в предаването "Watch What Happens Live" Шер сподели за връзката си с Том Круз в началото на 80-те. Тя каза, че актьорът е бил в топ 5 на най-добрите й любовници. "Сексът ни беше доста горещ", разкри тогава певицата.

Марта Стюарт

Кралицата на домакините сподели няколко секс тайни в интервю за "Watch What Happens Live" през 2013. Попитана дали някога е правила тройка, тя просто отговори "Може би". Марта също така призна, че е пращала секс съобщения.

Анджелина Джоли

Докато беше бременна с близнаците си през 2008, актрисата каза пред Entertainment Weekly: "Бременността е страхотна за сексуалния живот. Прави те много по-креативен, затова се забавляваш повече."

Джордж Клуни

През ноември 2011 в сп. "Rolling Stone" актьорът сподели, че е изгубил девствеността си на 16, но е изпитал първия си оргазъм много по-рано.

"Бях много млад, твърде млад... Първата ми оргазъм беше, докато се катерех по въже, когато бях на 6 или 7 години. Спомням си, че по целия път нагоре, докато се катерех, си повтарях "О, Боже, това е страхотно!" 

Джесика Симпсън

Певицата никога не се е срамувала да говори за сексуални си живот, но ни изненада, когато през март 2012 сподели колко добре й се отразява бременността. "В момента не мога да се спра. Сега голямото "О" е най-голямото, което някога съм получавала."

Камерън Диас

Попитана през 2010 как поддържа младежкия си вид, актрисата каза пред Vogue Великобритания: "Смятам, че се дължи на упражнения, здравословна диета, много вода, много смях и много секс - да, секс. Имаме нужда от него като човешки същества. Той е здравословен, природен, ние сме тук, за да го правим."

Зоуи Салдана

В интервю за предаването "The Conversation With Amanda de Cadenet" през април 2012 актрисата сподели за любимите си секс пози. "Харесвам мисионерската, а също така да бъда на колене. Обичам да съм отгоре и кучешката."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама