20 безццени бюти съвета


20 безццени бюти съвета
Снимка: iStock/Guliver

Всички жени сме прекрасни, уникални и красиви. Но за да бъдем винаги такива, трябва да полагаме грижи за себе си. И тъй като смятаме, че най-добрите съвети са тези от опит, решихме да споделим с вас няколко изпитани бюти трика. И не забравяйте, че: "Доброто сърце, ще направи лицето ти красиво!", Емили Бронте.

1. "Килограмите, които сваляте, когато пушите цигари, не си струват бръчките по лицето."

2. "Хубавата прическа и цвят на косата могат да променят самочувствието на една жена. Трябва да намерите фризьор, които наистина знае какво ви отива."

3. "Винаги знайте, че след 5 години ще искате да изглеждате по начина, по който изглеждате днес."

4. "Пиенето на вода, яденето на авокадо и риба ще се отразят на кожата ви по-добре, отколкото всяка една купена маска."

5. "По-малко е по-добре, когато става въпрос за грим."

6. "Очната линия не е за всеки. Късата коса също. Трябва да разберете кое е за вас и кое не."

7. "Използвайте слънцезащитни продукти. Сериозно."

8. "Не става въпрос да "прикривате", а да подчертаете чертите си. Също така - гримът е забавление. Не го забравяйте."

9. "Винаги инвестирайте в качествена козметика. По-евтината по-скоро вреди на кожата ви, отколкото да й помага."

10. "Не се сравнявайте с никой друг, а се приемете такива, каквито сте. Може да сте по-ниски, да имате малко по-голям нос или пък тънки устни, но ако вие се харесвате и другите ще го правят."

11. "Никога не си лягайте с грим, независимо колко сте изморени. Ще ви отнеме само няколко минути, но кожата ще ви е благодарна."

12. "Не бъдете консервативни, експериментирайте с различен грим и прическа. Иначе как ще разберете кое ви отива най-много."

13. "Преди имах изключително чувствителна кожа. Притеснявах се, всеки път, когато ми се появяваха пъпки. Опитах се да спра захарта, да сменя продуктите, които използвам за лице, докато не разбрах, че всъщност аз самата вредя на кожата си, тъй като постоянно мисля за несъвършенствата й. Затова започнах да си повтарям всеки ден, че съм красива. В началото не си вярвах, но постепенно нещата се промениха. И да, работи. Може никога да не сме перфектни, но обсебването ни вреди много повече."

14. "Ако използвате едни и същи гримове в продължение на години (всеки продукт има срок на годност), просто ги изхвърлете. Кожата е по-ценна, отколкото няколко лева."

15. "Колкото по-кратко е съдържанието на продуктите ви за красота, толкова по-добре. "

16. "Всяка жена трябва да има в козметичния си несесер парфюм, който изразява характера й, червило, което отива на тена й, и крем за ръце."

17. "Мама винаги ми повтаря, че усмивката прави всяко лице красиво."

18. "Стресът се отразява на лицето, косата и ноктите ни. Така че го давайте по-спокойно, ако искате да сте красиви."

19. "Ако имате проблемна кожа, потърсете специалист, който да ви помогне, а не нанасяйте тонове фон дьо тен. Никой не обича маски от грим."

20. "Добре оформените вежди допълват цялостното излъчване на лицето ви. Ако не можете сами, гледайте няколко клипчета или помолете приятелка да ви покаже. И никога не ги правете прекалено тънки. Никога."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама