3 лесни идеи за празнични прически (СНИМКИ)


3 лесни идеи за празнични прически (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Новогодишната нощ винаги е била голямо събитие. Има нещо празнично в изпращането на старата година и посрещането на новата – нещо, което заслужава шампанско, блясък, танци и парти прическа. Дори да не сте особени суетни по природа, сигурни сме, че ви се иска да изглеждате неотразими след полунощ.

Така че, ако и вие сте от тези, които търсят най-вдъхновяващите прически за новогодишната нощ, имаме 3 идеи, които са супер лесни за изпълнение, особено с помощта на правилните продукти.

Ние вярваме, че на продуктите за коса е редно да се гледа като на грижата за кожата - целта им не е само да почистят косата от замърсяванията, но и да допълнят нейните нужди. Все пак, шампоанът се избира според нуждите на скалпа, а грижата след това - според нуждите на самата коса.

Независимо дали вашата грива жадува хидратация, обем, изглаждане или възстановяване, Moroccanoil събира цялата колекция от любими продукти, обогатени с арганово олио, за да направи вашето празнично пазаруване много по-лесно. Лимитираните комплекти Moroccanoil 2022 са наистина неустоими и ще бъдат достъпни за покупка само за ограничен период от време, а сега можете да се възползвате и от 20% отстъпка! А ето и с какви прически за новогодишната нощ можете да комбинирате луксозната грижа на бранда.

1. Буфан, но не съвсем

Още една бърза идея, включваща горната част на косата. Прическите „буфан” са класически и никога не излизат от мода, така че ще бъдете победител с тази опция за безопасна, но ефектна прическа. Единственото, което трябва да направите, е да изправите косата, да топирате областта на темето и да завържете половината коса.

Комплектът „A Window to Volume“ ще трансформира фината коса от безжизнена в жива! Това дуо от шампоан и балсам нежно почиства и кондиционира кичурите, за да възвърне обема, блясъка и управляемостта.

2. Драматична опашка

Опашките винаги ще бъдат на мода. За тази Нова година обаче, независимо дали предпочитате ниски, или високи, заложете на вълни. По-нежни и женствени от всякога.

Тук можете да заложите на комплекта „A window to Repair“. Шампоанът и балсамът са обогатени с богато на антиоксиданти арганово масло, кератинови протеини и мастни киселини за укрепване на косата, като същевременно се възстановява нейната естествената еластичност.

3. Идеално права и с аксесоар

Дългата права коса е вечна класика, а това, което ѝ придава закачливо и празнично намигване е идеалният аксесоар – фиба, диадема, лента или огромна панделка. За да постигнете тази визия обаче, имате нужда от идеално пригладена и „послушна“ грива.

Разбира се, Moroccanoil имат решение за това! „A window to Smooth“ е дуо, което възстановява изчерпаните аминокиселини, за да подсили и подреди естествената кератинова структура на косата. Обогатени с арганово масло, тези хидратиращи продукти ще ви помогнат да имате по-укротена, здрава и гладка коса за до 72 часа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама