4 прически, които ще са хит тази зима


4 прически, които ще са хит тази зима
Снимка: iStock/Guliver

Още един сезон означава още една възможност да променим нещата с косата си. Независимо дали искате да изпробвате нова прическа за празниците, или нов цвят, на прав път сте! Днес ще ви предложим няколко идеи, които определено ще бъдат хит през зимата според експертите.

1. Страничен бретон

Така популярните бретони тип перде залязват. Затова пък има нова популярна прическа, която идва директно от началото на 2000-те години. Прибраният настрани бретон ще бъде в тенденция тази зима и през 2023. Тази прическа ще бъде популярна, тъй като всичко в наши дни е свързано с обем. Мислете за обемните сешоари от 90-те години, съчетани с бретон настрани.

2. Плътно кестеняво

Тази есен наблюдаваме засилена популярност на този нюанс, която няма да загуби инерцията си през следващите по-студени месеци. През зимата потъмняването с цвета на косата ви не е изненада, но тази година всички се стремят към по-плътните, дълбоки и луксозно изглеждащи нюанси. За да постигнете този нюанс, заложете на комбинация от акценти и слаби кичури, за да добавите измерение и блясък на косата.

3. Богато бордо

Този тъмночервен, винен нюанс е нещо, което трябва да опитате тази зима. В миналото сме виждали знаменитости като Риана и Зендая да залагат на този тон, така че се радваме да видим, че „мерлото“ се завръща в цветовата палитра.

4. Френски туист

Ако има една прическа, която владее този студен сезон, това е френският туист. Лесно е да се направи у дома и незабавно придава блясък на всяка визия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама