5 прически за есента, които всички в Ню Йорк носят


5 прически за есента, които всички в Ню Йорк носят
Снимка: iStock

Спокойно можем да кажем, че някои от най-добрите тенденции се раждат именно в Ню Йорк, но между шикозния външен вид, който удря улиците на Бруклин, и най-новите процедури, идващи от Източен Манхатън, е трудно да се намери „златната среда“. Тъй като есента официално дойде, ето кои са задължителните прически, които всички в Ню Йорк искат в момента, без значение в коя част на града се намират.

1. Класическа каре

Карето е идеално за мнозина заради ниската поддръжка, а това е много важно условие за града, който никога не спи. Класическата кройка включва детайлни етажи навсякъде за повече измерение, без да изисква твърде много стилизиране у дома.

Въпреки че този външен вид не изисква много усилия за оформяне, все пак не е лоша идея да добавите стилизиращ крем, за да укротите къдренето, да дефинирате конкретни участъци и да подобрите блясъка.

2. Прическа „пеперуда“

Вдъхновена от 70-те години, „пеперудата“ по същество са две прически в една. Ще намерите къси слоеве отгоре и по-дълги етажи отдолу за меко движение. Тази прическа е толкова популярна в Ню Йорк, защото е лесна за ежедневна поддръжка – особено ако не сте човек, който има време или обича да оформя косата си твърде често. Освен това, работи за повечето текстури на косата.

3. Мек вариант на „медуза“

Виждали сме много класически прически, които получават модерен привкус в наши дни, така че не е изненада, че „мулет“ също се е върнал по улиците на Ню Йорк. Може да се каже, че това е мекият вариант на популярната „медуза“. Все още има късите кичури отпред, но задната част е малко по-мека и по-фина, както и прехода от бретона.

4. Плътен бретон

Да, Ню Йорк най-накрая се сбогува с бретоните тип пердета и вместо това гледа към по-плътните и дълги модели. Сега, когато навлизаме в есента и влажността на въздуха намалява, хората са готови да прегърнат драмата на рамкиращите бретони.

Вижте още: Бикси: Прическата, която покори Фестивала в Кан

5. Бикси

Ню Йорк е смесица от идеи, тенденции и хора, а Бикси е идеалният пример за различни неща, които се обединяват. Той е секси, придава страхотна текстура и е перфектният вариант за тези, които жадуват за по-ежедневна визия, но не са готови да се ангажират със суетене пред огледалото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама