Тенденции при прическите за лято 2022, които никой не очакваше


Тенденции при прическите за лято 2022, които никой не очакваше
Снимка: iStock

Понякога може да е трудно да се определят бюти и модните тенденции, които ще рамкират един сезон. Но през 2022 наистина има купища визии, които набират такава популярност, че е трудно да бъдат игнорирани. От смели нови нюанси до актуални форми, тези трендове се наложиха толкова бързо, че задминаха основните прически, които професионалистите бяха прогнозирала да бъдат хит!

Плетени „пипала”

Тази прическа датира от 60-те години, но през 2022 хора като Джей Ло, Хейли Бийбър, Дуа Липа и безброй други знаменитости успяха да ѝ върнат славата.

А ла Памела Андерсън

Много специфичният разхвърлян кок на Памела Андерсън изживя своя момент през 90-те години, но благодарение на филма „Pam&Tommy” се забелязва стабилно завръщане.

Графични цветове

Ярки, смели цветове като розовото на Кейси Мъсгрейвс са тук, за да останат. Очаквайте също да видите още нюанси, вдъхновени от цвета на Пантон за 2022 - Very Peri.

В стила на супермоделите от 90-те

Обемният сешоар от 90-те, който Наоми, Синди и Кейт популяризираха, определено се завръща в играта. Той не е нито начупен, нито прав, а просто небрежен и обемен - Оливия Уайлд определено му е „хванала цаката”.

Усукан кок

Най-новото представяне на вечния ежедневен кок има доста интересна конструкция, имитирайки моряшки възел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама